Mekane i ukusne krmenadle sa pavlakom i sirom iz rerne

Priprema
1. Prvo krmenadle malo izlupati ako su deblji komadi. Ali ako su tanje isečeni komadi onda se mogu odmah posoliti i pobiberiti sa obe strane i dobro utrljati začine u meso.
2. Na jedan tanjir staviti brašno i crvenu mlevenu papriku i promešati.
3. U manju činiju staviti kiselu pavlaku, senf, biljni začin i malo sveže mlevenog bibera, pa dobro promešati.
4. Na jedan tanjir izrendati tvrdi sir.
5. Uključiti rernu da se greje na 200 stepeni. Zatim uzeti jedan pleh odgovarajuće veličine, pa ga obložiti sa papirom za pečenje. Sada svako parče mesa prvo uvaljati u brašno, zatim u pripremljenu začinjenu pavlaku i poređati u pleh na papir za pečenje.
6. Višak pavlake još rasporediti gore po mesu. Sada krmenadle posuti gore sa rendanim sirom, ravnomerno rasporediti po svakom komadu mesa. Preliti meso sa nekoliko kašika ulja i staviti da se peče. Peći na 200 stepeni oko 1 sat, odnosno sve dok meso ne omekša.
7. Poslužiti uz krompir, pirinač i salatu, po želji.
8. Prijatno!
Potrebni sastojci
-oko 6-8 komada svinjskih krmenadli
-oko 3 kašike brašna
-1 ravna kašikica crvene paprike
-2 kašike senfa
-3 dl kisele pavlake
-1 kašikica ruzmarina, po želji
-oko 200 g rendanog tvrdog sira
-oko 2 kašikice soli za meso, ili po ukusu
-0,5 kašikice bibera
-4-5 kašika ulja