Kremasta i sočna torta sa kupinama i plazma keksom

Priprema
1. Kupine oprati i ocediti od vode.
2. Šlag krem umutiti po uputstvu, za slađi ukus dodati nekoliko kašika šećera u prahu. Zatim dodati mleveni keks i promešati pažljivo.
3. Pripremiti jednu dublju vatrostalnu činiju, ili kalup i na dno pređati jedan red keksa. Zatim keks preliti sa hladnim čokoladnim mlekom.
4. Preko keksa staviti pola količine šlag krema sa mlevenim keksom i pola količine kupina. Nakon toga postupak ponoviti još jednom.
5. Gore ukrasiti sa šlagom, kupinama i žele bombonama, ili po želji.
6. Prijatno!
Korak po korak
Potrebni sastojci
-oko 500 g kupina ( svežih, ili zamrznutih )
-oko 120 g plazma keksa
-250 g mlevenog plazma keksa
-1 dl hladnog čokoladnog mleka
-180 g šlag krema, sa ukusom vanile
-4 pune kašike šećera u prahu, za slađi ukus
Za ukrašavanje:
-2 šlaga
-malo kupina, žele bombona, ili po želji