Brza kremasta torta bez pečenja sa kokosom i malinama

Brza kremasta torta bez pečenja sa kokosom i malinama
Podelite sa dragim osobama

Priprema

1….Prvo izmešati suve sastojke za koru u pripremljenom kalupu za tortu. Mleveni keks, kokosovo brašno i šećer u prahu.

2. Zatim otopiti maslac, pa sipati čokoladno mleko i sve zajedno ugrejati na srednju temperaturu.

3. Sada preliti preko keksa, dobro sve izmešati i stisnuti rukom na dno kalupa.

4. Za fil prvo izmešati u činiji kiselu pavlaku, šećer u prahu, vanila šećer i kokosovo brašno.

5. Nakon toga dodati iseckane banane, maline i borovnice. Može i neko drugo voće po izboru.

6. Staviti fil preko kore od keksa i gore ukrasti sa voćem.

7. Prijatno!

Potrebni sastojci

Za koru:

-500 g mlevenog keksa

-100 g kokosovog brašna

-3 pune kašike šećera u prahu

-150 g otopljenog maslaca, ili margarina

-4 dl čokoladnog mleka

Za fil:

-4 čaše kisele pavlake

-250 g šećera u prahu

-3 vanila šećera

-100 g kokosovog brašna

-4-5 banana

-200 g borovnica

-200 g malina ( ili drugog voća po izboru )

Za ukrašavanje:

-oko 200 g malina



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *