Brza kremasta torta bez pečenja sa kokosom i malinama
Priprema
1….Prvo izmešati suve sastojke za koru u pripremljenom kalupu za tortu. Mleveni keks, kokosovo brašno i šećer u prahu.
2. Zatim otopiti maslac, pa sipati čokoladno mleko i sve zajedno ugrejati na srednju temperaturu.
3. Sada preliti preko keksa, dobro sve izmešati i stisnuti rukom na dno kalupa.
4. Za fil prvo izmešati u činiji kiselu pavlaku, šećer u prahu, vanila šećer i kokosovo brašno.
5. Nakon toga dodati iseckane banane, maline i borovnice. Može i neko drugo voće po izboru.
6. Staviti fil preko kore od keksa i gore ukrasti sa voćem.
7. Prijatno!
Potrebni sastojci
Za koru:
-500 g mlevenog keksa
-100 g kokosovog brašna
-3 pune kašike šećera u prahu
-150 g otopljenog maslaca, ili margarina
-4 dl čokoladnog mleka
Za fil:
-4 čaše kisele pavlake
-250 g šećera u prahu
-3 vanila šećera
-100 g kokosovog brašna
-4-5 banana
-200 g borovnica
-200 g malina ( ili drugog voća po izboru )
Za ukrašavanje:
-oko 200 g malina