Ukusno pečeno svinjsko meso sa lukom iz tiganja

Priprema
1….Prvo meso iseći na male komade, pa dodati sve začine i senf i dobro izmešati.
2. Crni luk iseći na tanke polukrugove.
3. U jedan veći i dublji tiganj dobro ugrejati mast, ili ulje, pa ubaciti kockice mesa.
4. U početku nekoliko minuta pržiti na jačoj vatri i često promešati. Zatim nastaviti pržiti na umerenoj temperaturi često mešajući oko 20 minuta.
5. Kada se meso zapeče i lepo porumeni ubaciti crni luk. Promešati i sve zajedno pržiti oko 10 minuta. Nekoliko puta promešati.
6. Poslužiti toplo uz pire krompir i salatu.


7. Prijatno!
Potrebni sastojci
-1 kg svinjskog mesa
-4 glavice crnog luka
-3 ravne kašikice morske soli
-1 ravna kašikica vegete
-pola kašikice bibera
-1 puna kašika senfa
Za prženje:
-2 kašike masti, ili oko 6 kašika ulja, po potrebi