Najukusnije makarone sa tunjevinom i kiselim krastavcima
Priprema
1….Makarone skuvati u posoljenoj vodi.
2. U međuvremenu kisele krastavce i mladi crni luk iseći na kolutove, a beli luk izgnječiti, ili sitno iseckati.
3. Makarone procediti, pa prvo dodati kiselu pavlaku i majonez i promešati.
4. Nakon toga dodati sve ostale sastojke i začine i dobro izmešati.
5. Dekorisati sa čeri paradajzom, ili sa mladim crnim lukom.
6. Prijatno!
Potrebni sastojci
-500 g makarona
-2 dl kisele pavlake
-3 pune kašike majoneza
-oko 300 g tunjevine iz konzerve, u komadima
-5-6 struka mladog crnog luka
-2 čena belog luka
-oko 10 komada kiselih krastavaca
-2 ravne kašikice soli
-pola kašikice bibera
Za dekorisanje:
-oko 8 komada čeri paradajza