Veoma ukusne i sočne krmenadle u marinadi

Veoma ukusne i sočne krmenadle u marinadi
Podelite sa dragim osobama

Priprema

1….Sve sastojke za marinadu pomešati, pa dobro utrljati u meso.

2. Krmenadle ostaviti da odstoje u marinadi u frižderu minimum 15 minuta, ili duže, par sati.

3. Nakon toga ih poređati na papir za pečenje i ostatak marinade preliti preko mesa. Staviti da se peče u zagrejanu rernu na 200 stepeni.

4. Peći ih oko 45-50 minuta i na polovini pečenja ih jednom okrenuti.

5. Krmenadle poslužiti toplo uz pečen krompir, pire krompir i salatu.

6. Prijatno!

Potrebni sastojci

-oko 1 kg svinjskih krmenadli

Za marinadu:

-2 pune kašikice morske soli

-1 puna kašikica vegete

-pola kašikice bibera

-pola kašikice crvene slatke paprike

-6 kašika ulja ( suncokretovo, ili maslinovo )

-1 puna kašika senfa

-1 kašika limunovog soka

-3 čena izgnječenog belog luka