Veoma ukusne i sočne krmenadle u marinadi

Priprema
1….Sve sastojke za marinadu pomešati, pa dobro utrljati u meso.
2. Krmenadle ostaviti da odstoje u marinadi u frižderu minimum 15 minuta, ili duže, par sati.
3. Nakon toga ih poređati na papir za pečenje i ostatak marinade preliti preko mesa. Staviti da se peče u zagrejanu rernu na 200 stepeni.
4. Peći ih oko 45-50 minuta i na polovini pečenja ih jednom okrenuti.
5. Krmenadle poslužiti toplo uz pečen krompir, pire krompir i salatu.


6. Prijatno!
Potrebni sastojci
-oko 1 kg svinjskih krmenadli
Za marinadu:
-2 pune kašikice morske soli
-1 puna kašikica vegete
-pola kašikice bibera
-pola kašikice crvene slatke paprike
-6 kašika ulja ( suncokretovo, ili maslinovo )
-1 puna kašika senfa
-1 kašika limunovog soka
-3 čena izgnječenog belog luka