Oblanda sa kokosom i kiselom pavlakom

Oblanda sa kokosom i kiselom pavlakom
Podelite sa dragim osobama

Priprema

1…Prvo margarin staviti na tihu vatru da se otopi.

2. Zatim dodati šećer i vanila šećer i mešati da se rastopi.

3. Nakon toga dodati kiselu pavlaku i mešajući sačekati da provri i da se sjedini.

4. Sada skinuti sa vatre i dodati mleveni keks, kokosovo brašno, rendanu koru i sok od limuna, pa izmešati.

5. Ostaviti oko 20 minuta da se fil prohladi, pa filovati oblatne sa hrapave strane. Fil podeliti na 4 dela i svaku koru bogato filovati.

6. Na kraju staviti gornju koru i pritisnuti ravnomerno po celoj površini da se zalepi za fil.

7. Ostaviti u frižderu 2-3 sata da odstoji i da stegne.

8. Prijatno!

Potrebni sastojci

-1 pakovanje oblande

-250 g margarina, ili maslaca

-2 čaše od 2 dl šećera

-4 vanila šećera

-2 čaše od 1,8 dl kisele pavlake

-150 g mlevenog keksa

-150 g kokosovog brašna

-rendana kora od 4 limuna

-ceđeni sok od 3 limuna